Om de zaken van mijn klanten te beschermen kan ik niet steeds detailinformatie over de identiteit van de klant of de inhoud van het marketingplan geven. Je vindt hieronder een overzicht van welke diensten ik eerder heb geleverd, in welke sectoren ik heb gewerkt en tot welke resultaten dat heeft geleid.

Toch meer weten? Contacteer me dan voor een vrijblijvend gesprek.

frederik martens marketing syndicus

Voor een grote speler in de syndicusmarkt werd een duurzame leadgenerator ontwikkeld, waardoor een constante stroom aan nieuwe offertevragen binnenkomt. Gebaseerd op digitale marketing, maar met een absoluut minimum aan advertentiekosten, waardoor de cost per lead bijzonder laag ligt.


frederik martens influencer marketing

Voor een nationale retailer werd een concept uitgedacht waarmee het aantal pre-orders voor een populaire videogame stevig werd opgetrokken door het inzetten van een influencer marketing campagne. Naast een sterke stijging in het aantal orders kreeg deze campagne ook nationale persaandacht.


Het voordeel van een modulair bouwsysteem — de brede inzetbaarheid & verschillende toepassingen — bleek ook een nadeel. Het was de consument niet duidelijk wat de mogelijkheden van het systeem waren. Door een herpositionering en opwaardering van de branding werden heldere lijnen uitgezet. Nadien werd een duidelijk contentplan opgemaakt waarin de focus werd gelegd op het eerst bereiken van interessante markten met beperkte concurrentie.


Voor de opening van een nieuw, gastronomisch winkelconcept in Brugge werd een volledig marketingplan op poten gezet. Nog tijdens de verbouwing werd de communicatie opgestart met teasers, recrutering etc. Dit alles werd in een uniforme en unieke branding gegoten, waardoor de zaak van bij de start een grote herkenbaarheid geniet.